Quantcast
Helsingin kävelyfestivaali: Kaupunginosat tutuiksi | Helsinki

Helsingin kävelyfestivaali: Kaupunginosat tutuiksi

Hinta: 15 € / kävely / 50 € 5 kävelyn sarjakortti
Ajankohdat:
ti1.10.2024klo 17:00
ke2.10.2024klo 16:30
to3.10.2024klo 17:00
pe4.10.2024klo 16:00
la5.10.2024klo 14:00
su6.10.2024klo 12:00
ma7.10.2024klo 17:00
ti8.10.2024klo 17:00
ke9.10.2024klo 17:00
to10.10.2024klo 17:00
pe11.10.2024klo 17:00
la12.10.2024klo 13:00
su13.10.2024klo 11:00
Tapahtumasta:

Helsingin kävelyfestivaali jörjestetään syksyllä 1.-13.10.2024. Teemana syksyllä on "kaupunginosat tutuiksi". Luvassa on kiehtovia sukelluksia Helsingin upeiden kaupunginosien tarinoihin ja historiaan. 

Kaupunginosista tutuiksi tulevat mm. Alppila, Maunula, Käpylä, Kontula, Kalasataman ja Sörnäisten entiset saaret, Mustikkamaa, Kruununhaka, Töölö ja Jätkäsaari.

Kaartinkaupungin mestarit, kalat ja vakoojat
Ti 1.10 klo 17.00
Kaartinkaupunki syntyi sotilaskasarmin ympärille 1800-luvulla. Sieltä löytyy kauniita jugendtaloja ja upeaa uusrenessanssia. Millaisia salaisuuksia kätkeytyykään Kaartinkaupungin kortteleihin? Kierros vie kiehtovien tarinoiden ja historian äärelle, unohtamatta nykypäivää.
Lähtöpaikka: Vanha Kauppahalli, torinpuoleinen ovI (Eteläranta). Kierros päättyy Desingmuseolle.
Kesto: 90 min.
Opas: Sarianna Salmi, Helsinki-opas, Kaupunginmuseon opas ja usean taidemuseon opas.

Herttoniemenrannan historiakierros
Ti 1.10. klo 17.00
Herttoniemenranta on muuttunut kartanon maista öljysatamaksi ja sitten asuinalueeksi. Tutustumme alueen varhaisempaan historiaan aina alueen muutokseen kohti tiivistä modernia asuinaluetta. Katujen nimet kertovat meille alueen historiasta henkilöhahmojen ja toimintojen kautta. Kierroksella kävellään noin 3 km matka.
Lähtöpaikka: Adrianan puistikko (Petter Wetterin tie 8:n takana)
Kesto: 90 min.
Opas: Kaisa Rahikka, kaupunkihistoriasta innostunut historianmaisteri ja opas.

Kivikon luolat ja linnoitukset
Ke 2.10. klo 16.30
Helsinkiin rakennettiin ensimmäisen maailmansodan aikana näyttäviä linnoituksia, syviä yhdyskäytäviä ja luolia. Kivikon metsät Itä-Helsingissä on erinomainen paikka tutustua linnoituksiin. Kierroksella kuullaan linnoitusten syntytarinaa ja vieraillaan luolissa. Maasto on vaativaa, joten hyvät kengät jalkaan.
Lähtöpaikka: Patterikuja 3:n kohdalla oleva jalkapallokenttä.
Kesto: 90 min.
Opas: Pauli Jokinen, linnoituksista kirjan kirjoittanut kaupunkiopas.

Kolmiodraamaa Eirassa
Ke 2.10. klo 18.00
Eira on ennen kaikkea huvilakaupunginosa: siellä ei liiemmin ole yksiöitä, kaksioita – ei edes kolmioita. Mutta kolmiodraamoja on tämän kaupunginosan hienoissa huviloissa näytelty enemmän kuin laki sallii. Tällä kierroksella kuullaan maankuulujen eiralaisten häkellyttävistä ja traagisista lemmensotkuista, mutta käydään samalla läpi myös koko alueen historia. Tutustumme myös mm. Eiran legendaaristen jugend-rakennusten tarinoihin, opimme miten siellä on vaalittu idänpolitiikka 1970-luvulla sekä kuulemme sittemmin merkittäviin asemiin nousseiden poliitikkojen nuoruuden hurjasteluista.
Lähtöpaikka: Eiranpuisto (Eiran sairaalaa vastapäätä). Kierros päättyy Agricolan kirkolle.
Kesto: 90 min.
Opas: Kasper Mårtenson, auktorisoitu Helsinki- ja Suomenlinna-opas.

Mainettaan parempi Maunula
To 3.10. klo 17.00
Maunulalla oli aikanaan kielteinen maine, kun kaupunginosasta kantautui uutisia rikollisuudesta ja köyhyydestä. Jotkut muistavat vielä Maunulan muumionkin. Tällä kierroksella puhdistetaan Maunulan mainetta. Alueen 1950-luvun lähiöarkkitehtuuria olivat luomassa monet kuuluisat arkkitehdit kuten Viljo Revell ja Hilding Ekelund. Maunulassa on runsaasti viheralueita, lisäksi vieressä on Keskuspuisto ja uurnalehto. Modernia Maunulaa edustavat mm. kirmaavat vasikat, vanhusten polku ja monipuolinen Maunulatalo.
Lähtöpaikka: Maunulatalo, Metsäpurontie 4
Kesto: 120 min.
Opas: Soili Poikonen, kulttuurihistoriaan hurahtanut kaupunkiopas

Alppila – urbaani idylli
To 3.10. klo 17.00
Kävelykierroksella tutustutaan Alppilaan, joka on vanha työläiskaupunginosa Kallion kyljessä. Nykyään alue tunnetaan mm. Linnanmäestä, Kulttuuritalosta ja Alppipuistosta. Kierros esittelee Alppilan ja Alppiharjun historiaa, arkkitehtuuria, puistoja ja merkkihenkilöitä. Kierroksella löydetään myös Helsingin omaa graniittia: Helsinkiittiä.
Lähtöpaikka: Kallion urheilutalon edestä, Helsinginkatu 25.
Arvioitu kesto: 90 min
Opas: Seija Sihvonen, Kallion ympäristöön erikoistunut kaupunkiopas.

Kiehtova Kruununhaka Stadin slangilla
Pe 4.10. klo 16.00
Kierroksella tutustutaan Kruununhaan historiaan ja tarinoihin. Vanhan kaupunginosan salaisuuksien äärelle johdattaa Krunikan oma poika Markku Jalonen, joka on kaupungin harvoja slangioppaita.
Lähtöpaikka: Sentaatintori, Aleksanteri II:n patsas. Kierros päättyy Ritarihuoneelle.
Kesto: 90 min.
Opas: Markku Jalonen, Stadin viimeisiä slangioppaita

K niin kuin Kontula
Pe 4.10. klo 17.00
Kontula herättää tunteita ja mielipiteitä. Mukava metsälähiö vai kauhea kaupunginosa? Nyt on mahdollisuus lähteä tutustumaan alueeseen, joka rakennettiin suuren asuntopulan aikana 1960- ja 1970-luvuilla. Teemme lenkin kiertäen ja katsellen Kontulan vihreitä pihoja ja pieniä yksityiskohtia.
Lähtö: Kontulan ostoskeskus, metroaseman itäisen sisäänkäynnin edestä. Kierros päättyy samoille paikkeille.
Kesto: 90 min.
Opas: Anu Kivelä

Malminkartanon mallikaupunki
La 5.10. 14.00
Millainen kaupunginosa Malminkartano oikein on? Se rakennettiin aikanaan vanhan kartanon alueen viljely- ja tutkimusmaille. Pikkukaupungin tyyliin rakennetusta lähiöstä löytyy historiallisia kerrostumia ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Malminkartano rakennettiin pääasiassa 1980-luvulla uuden kaupunkiradan varteen.
Lähtö: Malminkartanon aukiolta Alepan edestä. Kierros päättyy samoille seuduille.
Kesto: 90 min.
Opas: Anu Kivelä

Pohjois-Haagan historiaa ja arkkitehtuuria
La 5.10. klo 17.00
Pohjois-Haaga on täynnä viehättävää arkkitehtuuria, vehreitä puistoalueita ja teatterista tuttua nimistöä. Sieltä löytyy myös Prinsessan kivi, punaisten hauta ja Valkea talo. Pohjois-Haagan kiehtovaan kulttuurihistoriaan kuuluu tuttuja nimiä kuten Hurriganes, Saarikoski ja Ida Aalberg. Kävelykierroksella tutustumme mm. alueen arkkitehtuuriin, nimistöön ja syntyhistoriaan.
Lähtöpaikka: Valkea talo, Ilkantie 4. Päätös: Thalian aukio
Kesto: 120 min.
Opas: Soili Poikonen, kulttuurihistoriaan hurahtanut kaupunkiopas

Vuosaaren historiakävely
Su 6.10. klo 12.00
Helsingin suurimpiin lähiöihin kuuluvalla Vuosaarella on pitkä ja monipuolinen historia. Kävelykierroksella tutustutaan Vuosaaren historiaan 1800-luvulla osana Helsingin maalaiskuntaa, 1940-luvulla sodan aikaisen ilmatorjuntapatterin sijoituspaikkana kuin myös Helsinkiin 1966 liitettynä uutena kaupunginosana. Historian ohella kävelyllä pohditaan Vuosaaren nykyisyyttä ja tulevaisuutta.
Lähtöpaikka: Vuosaaren kartanon piha (Itäreimarinkuja 14)
Kesto: 90 min.
Opas: Ville Jalovaara, vuosaarelainen historiantutkija ja dosentti

Ala-Malmin kävely
Su 6.10. klo 14.00
Malmi on Helsingin tunnetuimpia ja kuuluisimpia kaupunginosia. Rautatien tulo jakoi alueen kahteen osaan, ja jako näkyy edelleen. Tällä kierroksella tutustutaan Ala-Malmin alueeseen. Ala-Malmilta löydämme vuosisataisia viljelytiloja, hare krishnoja, huviloita, luonnonrauhaa ja uuden uljaan aluekeskuksen.
Lähtöpaikka: Malmitalon pääovilta (Ala-Malmin tori 1). Kierros päättyy samoille paikkeille.
Kesto: 90 min.
Opas: Anu Kivelä

Sodan ja olympialaisten Käpylä
Su 6.10. klo 16.00
Tutustumme kävelyllä sodan ja vuoden 1952 olympialaisten näkökulmasta 1920-luvun alussa Helsingin asuntopulaa ratkomaan perustettuun Käpylän työläiskaupunginosaan. Lähdemme liikkeelle kisakylästä ja kuljemme Puu-Käpylän läpi Taivaskalliolle tutustumaan sodanaikaisiin ilmatorjunta-asemiin. Kuulemme miten argentiinalainen Eva ”Evita” Peron liittyy kisakylään ja kirjailija Lasse Pöysti Helsingin helmikuun 1944 suurpommituksiin.
Lähtöpaikka: Koskelantie 19 B (Alepan piha)
Kesto: 90 min.
Opas: Ville Jalovaara, helsinkiläinen historiantutkija ja poliittisen historian dosentti

Ylä-Malmin kävely
Ma 7.10. klo 17.00
Tällä kierroksella tutustutaan legendaarisen Malmin itäpuoleen, eli vilkkaaseen Ylä-Malmiin. Sieltä löytyy jälkiä Malmista, joka alkoi kasvaa jo 1800-luvun loppupuolella. Ylä-Malmilta löydämme vilkasta kauppaa ja teollisuutta, vanhan pitäjänkeskuksen, politiikkaa, palokunnan, terveydenhoitoa, kouluja ja kirkkoja.
Lähtö: Ylä-Malmin tori (Kauppakeskus Malmintorin sisäänkäynti). Kierros päättyy samoille paikkeille.
Kesto: 90 min.
Opas: Anu Kivelä

Kruununhaan sotahistoriaa
Ma 7.10. klo 17.00
Kruununhakaa pommitettiin voimakkaasti toisessa maailmansodassa Helsingin suurpommituksissa. Kierroksella tutkitaan millaista tuhoa pommit saivat aikaan ja mitä jälkiä sodasta on yhä jäljellä. Kaupunginosassa on myös lukuisia armeijan vanhoja rakennuksia, pommisuojia ja muut sotahistoriaan liittyvää.
Lähtö: Valtioneuvoston linnan edestä (Snellmaninkatu 1). Kierros päättyy Siltavuorenrantaan.
Kesto: 90 min.
Opas: Pauli Jokinen, sota-ajan tarinoihin erikoistunut kirjailija ja kävelyopas

Kulttuurin kirjoa Kalliossa
Ti 8.10. klo 17.00
Kalliosta löytyy kaunis kirjasto, komea kirkko, kuuluisia kapakoita ja merkittäviä kulttuurilaitoksia. Kävelyn aikana kertaamme työväen kaupunginosan historiaa ja tutustumme monimuotoiseen ja muodikkaaseen nyky-Kallioon, jossa tutuiksi tulevat muun muassa Linjat ja Tarja Halosen puisto. Mutta kuka olikaan legendaarinen Selma Palmu?
Lähtöpaikka: Kallion kirjasto, Viides Linja 11. Kierros päättyy Työväenopiston Opistotalolle Helsinginkadulle.
Kesto: 120 min.
Opas: Soili Poikonen, kulttuurihistoriaan hurahtanut kaupunkiopas

Kotina Käpylä
Ke 9.10. klo 17.00
Mitä ihmettä se arkkitehti Välikangas on mennyt tekemään Käpylässä? Näin ihmeteltiin, kun Puu-Käpylä rakentui metsän keskelle yli sata vuotta sitten. Nykyään suositun asuinalueen alku ei ollut helppo. Kierroksella paikallisopas kertoo, miten Puu-Käpylä nousi tyhjästä, ja miten sen naapuriin syntyivät Olympiakylä ja Kisakylä.
Lähtöpaikka: Pohjolankatu 3. Kierros päättyy Koskelantien varrelle.
Kesto: 90 min.
Opas: Marja Hakola, ykkösen ratikalla Käpylään päätynyt Helsinki-opas ja toimittaja.

Luontoretki Koskelan kallioille
Ke 9.10. klo 17.00
Leppoisalla kävelykierroksella tutustumme Koskelan kallioalueiden, Vantaanjoen ja Veräjämäen luonnonsuojelualueen eläimiin, kasveihin ja historiaan. Tiesitkö, että Koskelan kupeessa liito-orava viettää huomaamatonta elämäänsä? Tai että tukkeja uitettiin Vantaanjoen suulle vielä 1950-luvulla. Entä mitä vedeneläviä Vantaanjoessa asustaa jokeen nousevien taimenien lisäksi? Historian havinaa alueelle tuovat ensimmäisen maailmansodan aikaiset patterit. Ja näiltä main koko Helsinki sai alkunsa.
Lähtöpaikka: Lähtöpaikka: Koskelan nuorisotalon edusta, Antti Korpin tie 3. Retki päättyy Koskelan linnoitusalueen tykkipatterille.
Kesto: 90 min.
Opas: Jukka Palm, Helsinki-opas, eräopas ja luontokuvaaja.

Sörnäisten kadonneet saaret
To 10.10. klo 17.00
Miten Sörnäisten sataman edustan pienissä saarissa elettiin 100 vuotta sitten? Kadonneet saaret Kana, Nihti ja Sompasaari Sörnäisten satamassa olivat täynnä asukkaita, mutta keitä he oikein olivat? Kuulemme myös, kuinka Pohjoissataman jäällä pidettiin urheilukilpailuita ja hevosmarkkinoita.
Lähtöpaikka: Tervasaari, Tervasaaren punaisen rakennuksen edustalla.
Kesto: 90 min.
Opas: Eero Haapanen, tietokirjailija ja luonto-opas, joka on kirjoittanut Helsingin saaristolaisista kirjan Sörkan rysäkeisarit.

Pakopeli Kulosaaren taivaan alla
To 10.10 klo 17.00
Ulkopakopelissä yhdistyy pakopelin, kaupunkisuunnistuksen ja Amazing Racen elementtejä. Peli on taatusti erilainen tapa tutustua kaupunkiin. Kokoa 2-6 hengen kisatiimi ja lähde suorittamaan tehtäviä. Nopein tiimi voittaa. Pelissä pitää valokuvata, joten kännykät mukaan.
Toimi näin:
– Kokoa 2-6 hengen kisatiimi, ja ostakaa kaikille lippu verkkokaupastamme (15 e /hlö)
– Saapukaa lähtöpaikalle noin 10 min. etukäteen.
– Kännykät ja sään mukaiset vaatteet mukaan.
– Paikan päällä joukkueille jaetaan tehtävät – sitten vaan matkaan.
Kesto: 90 min.
Lähtöpaikka ja maali: Kulosaaren metroasema (eteläinen sisäänkäynti, Ukko-Pekan porras)

Mustikkamaan kierros
Pe 11.10. klo 17.00
Mustikkamaan kierroksella tutustutaan Mustikkamaan historiaan ja luontoon. Kauniilla Mustikkamaalla on pitkä merellinen historia ja entinen kansanpuisto on ollut vuosikymmenet kaupunkilaisten ulkoilukäytössä. Opas sivuaa myös Korkeasaaren eläimellisiä tarinoita.
Lähtöpaikka: Isoisänsillan pää Kalasatamassa (Capellan puistotie 2). Retki päättyy samoille paikkeille.
Kesto: 90 min.
Opas: Jukka Palm, Helsinki-opas, eräopas ja luontokuvaaja.

Jätkäsaari laidasta laitaan
La 12.10. klo 13.00
Jätkäsaari on yksi Helsingin uusista merellisistä kaupunginosista. Siellä on jännittävää ja erikoista modernia arkkitehtuuria, jolle antaa leimansa alueen historia satamana. Kierros vie Jätkäsaaren kapeille kaduille, erikoisille kujille, avariin puistoihin, silloille ja satamaan. Matkan varrella esitellään myös taidetta ja hieman myös tiedettä
Lähtöpaikka: Huutokonttori, Välimerenkatu 2. Kierros päättyy samaan paikkaan.
Kesto: 100 min.
Opas: Jaana af Hällström. Paikallisopas, joka on seurannut läheltä Jätkäsaaren rakentamista vuodesta 2012.

Taiteiden Töölö
Su 13.10 klo 11.00
Tervetuloa rennolle kävelykierrokselle kotimaisista elokuvista tutuille kaduille, joilla monet taiteilijat ja kulttuurihenkilöt ovat dallanneet. Oletko koskaan miettinyt, missä Mika Waltari asui? Entä kuka oli salaperäinen Madame Craucher, jonka murhaa töölöläiset kauhistelivat 1930-luvulla? Näihin, ja moniin muihinkin kysymyksiin saat vastauksen Taiteiden Töölö kierroksella.
Lähtöpaikka: Ravintola Eliten edestä, Eteläinen Hesperiankatu 22
Kesto: 90 min.
Opas: Tuula Pohjalainen. Taidehistoriaan hurahtanut kaupunkiopas.

Aikamatka Kluuvin kortteleihin
Su 13.10. klo 12.00
Rautatieasema, Kansallisteatteri, Kaisaniemi. Kluuvin kaupunginosa on Helsingin vilkkainta seutua, silti sen eri vaiheet ja historia ovat monille tuntemattomia. Kävelykierros avaa tarinoillaan yllättäviä asioita sekä uusia näkökulmia keskustakortteleihin. Samalla tutuiksi tulevat kortteleiden kauniit pienet yksityiskohdat, jotka arjen kiireessä jäävät usein huomiotta.
Lähtöpaikka: Rautatientori, Aleksis Kiven patsas. Kierros päättyy Senaatintorille.
Kesto: 90 min.
Opas: Laila Pietikäinen, auktorisoitu Helsinki-Suomenlinna-Oodi ja Stadion-opas.

Vanhakaupunki – Helsingin syntysijat
Su 13.10. klo 15.00
Kierroksella tutustutaan 1500-luvulla perustetun kaupungin syntyhistoriaan. Miksi Helsinki perustettiin Vantaanjoen suulle ja Koskelan kylän asukkaat taloineen ajettiin muualle? Miten helsinkiläiset elivät uuden ajan kynnyksellä – mistä ruokapöydän anti koostui, miten sairaudet hoidettiin? Entä miksi Helsinki lopulta siirrettiin Vironniemeen?
Lähtöpaikka: Vanhankaupungintie 3. Kierros päättyy samaan paikkaan.
Kesto: 90 min.
Opas: Laila Pietikäinen, auktorisoitu Helsinki-Suomenlinna-Oodi ja Stadion-opas.

--------------------------------------------------

Liput ja lisätiedot:
https://helsinginkavelyfestivaali.fi/

 


Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.



Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:




(Translate page)






Tapahtumien ja elämysten pääkaupunki







Linnanmäen kausi huipentuu syksyn upeaan valokarnevaaliin
Lue lisää




Näyttävät purjelaivat saapuvat Eteläsatamaan lokakuussa
Lue lisää




Muinaismarkkinat vetivät yleisöä rautakautiseen kauppakylään
Lue lisää




Näyttäviä auringonkukkia saa taas poimia kaupungin pelloilta
Lue lisää




Kandinäyttely esittelee tulevaisuuden taiteilijoita Sörnäisissä
Lue lisää




Ulkoilmaelokuvat toivat tunnelmaa elokuun pimeneviin iltoihin
Lue lisää




Kiireetön aamupala antaa energiaa koko päiväksi
Lue lisää




Kallion kirkon tornista avautuvat upeat näkymät kattojen yli
Lue lisää




Alppipuiston ilmaiskonserteissa jammaillaan heinäkuussa
Lue lisää




"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana
Lue juttu




Muinaiset dinosaurukset heräävät eloon Korkeasaaressa
Lue lisää




Näyttävät suuret purjelaivat vierailivat Helsingissä
Lue lisää




Viihdyttäviä keikkoja ja kesäteatteria Puotilan kartanon miljöössä
Lue lisää




Klubimusiikin ilmaisfestivaali täyttää ydinkeskustan korttelin
Lue lisää




Metallica otti Helsingin näyttävästi haltuun kesäkuisena viikonloppuna
Lue lisää




Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä
Lue lisää




Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Stadissa
Lue lisää




Lintsi avautui jälleen uuteen kauteen kevään kynnyksellä
Lue lisää




Palapelinrakentamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa
Lue lisää




100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen
Lue lisää




Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin teosten takana
Lue lisää




SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä
Lue juttu




"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan
Lue lisää




Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä
Lue lisää




Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi
Lue juttu




Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat?
Katso täältä




Seagullsin kausi huipentuu finaaleihin korisliigassa
Katso pelit




Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla
Lue lisää




Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike
Lue lisää




Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun
Lue lisää




Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan
Lue lisää




Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä
Lue lisää




Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa
täältä




Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä
Lue lisää




Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille
Lue lisää




Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää
Katso tärpit




Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku
Lue lisää




Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä
Lue lisää




Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen
Lue lisää




Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla
Lue lisää




Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä
Lue lisää




Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri
Lue lisää




Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet
Lue lisää




Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata
Lue lisää




Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään
Lue lisää




Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan
Lue lisää







Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

Nosta tapahtumasi näkyväksi sivuilla!

To promote your event on the page, just ask about the options!



Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

Nosta tapahtumasi näkyväksi sivuilla!

To promote your event on the page, just ask about the options!



Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Varmista laskutoimituksella, ettet ole robotti. / Make sure you are not a robot

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi lasku klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa) Load new calculation by clicking here

Nosta tapahtumasi näkyväksi sivuilla!

To promote your event on the page, just ask about the options!



Ota yhteyttä / Contact us at info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.