Pub Sirdien avajaiset
Kallion legendaarinen Pub Sirdie siirtyi uuteen aikaan vaihtaessaan omistajaa. Uudelle omistajalle tärkeää on, että pubi on edelleen vanha tunnelmallinen korttelikapakka. Pub Sirdie on ollut samalla paikalla vuodesta 1966 lähtien ja baarissa voi edelleen aistia, millainen Kallio oli ennen.
Pub Sirdien omistajaksi voi päästä nyt kuka vain. Se tarkoittaa, että voit kutsua itseäsi ravintoloitsijaksi ilman tehtävän painavaa vastuuta. Omistajat saavat myös omistajan etuja Sirdiestä. Osingon jako ja omistus yrittäjien ja rahoittajien kesken ovat tosin herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa.
Omistajaksi voi ryhtyä Holvissa:
https://holvi.com/shop/sirdie/product/91bc9cf26475b9b40e969ab506881549/
Tässä Pub Sirdien uudet teesit:
SIRDIEN SÄÄNNÖT
1.) YHTIÖN ON OLTAVA VOITOLLINEN
Yhtiön on pyrittävä tekemään voittoa, jotta se voi ylläpitää kohtia 2-5 ja tarjota omistajilleen erityisetuja.
2.) SIRDIE SÄILYY ALKUPERÄISENÄ
Baarin edustama aika on lähes kokonaan kadonnut Kalliosta. Sirdie ei saa kadota kuten niin monet paikat ovat tehneet.
3.) SIRDIE TUKEE PAIKALLISTA KULTTUURIA
Sirdie on tähän mennessäkin ollut kalliolaisen kulttuurin pieni turvapaikka, mutta nyt tätä on tarkoitus viedä myös baarin ulkopuolelle.
4.) SIRDIEN ON OLTAVA KAIKILLE MUKAVA JA TURVALLINEN
Monille itsestäänselvyys, mutta käsittää myös työntekijät, joille baari voi tarjota säännöllisen ja turvallisen työpaikan.
5.) BAARI PYRKII TOIMIMAAN MAHDOLLISIMMAN EETTISESTI
Tehtävissä valinnoissa korostetaan myös eettistä näkökulmaa, ei pelkkää taloudellista tehokkuutta.
Voit myös liittyä Sirdien Ystävät FB-ryhmään (https://www.facebook.com/groups/1812966665413876/).
https://www.facebook.com/Pubsirdie/
Pääkaupunkiseutu on täynnä upeita vapaa-ajan kohteita ja tapahtumatarjontaa riittää vuoden ympäri.
Vinkkaa tästä valitsemassasi kanavassa:
Lintsin avautuminen on lähes varma kevään merkki |
Manta viettää vappua Vantaalla, lakitustapahtuma nähdään Helsingissä |
Kuvan Kevät tutustuttaa yleisön kiinnostaviin uusiin taiteilijoihin |
Artesaanioluiden festivaali hemmottelee oluen ystäviä kesäisessä Viikissä |
Michelin-tähdet jaetaan ravintoloille ensi kertaa Suomessa |
Palapelinrakenteamisen SM-kisat järjestetään ensimmäistä kertaa |
100-vuotistaivaltaan juhliva Gnistan lähtee historialliseen liigakauteen |
"Järjestyy" - Bugatti ovelle, yksityislentokone tai helikopteri pikana |
Itä-Pasilan katutaidekierroksilla sukelletaan tarinoihin töiden takana |
SCOPE-kollektiivi haluaa nostaa esiin nuoria tekijöitä |
"Sota apatiaa vastaan" - pop-up -näyttely pureutuu suomalaisen punkin historiaan |
Improvisaatio ja musikaali yhdistyvät luovalla tavalla Stella Polariksen uudessa esityksessä |
Tiina halusi korona-aikana piristystä arkeen - päätyi stand-up koomikoksi |
Mistä löytyvät maukkaimpia pizzoja tarjoavat ravintolat? |
Seagullsin kausi huipentuu jatkopeleihin korisliigassa |
Talvinen retkiluistelu on hauskaa ja onnistuu vaikka hokkareilla |
Munkkiniemeen avattiin ensimmäinen second hand -liike |
Tästä rakastetusta kaupasta löytyy makeaa joka makuun |
Heurekaan torstaisin vain kympillä koko kevään ajan |
Sofi Oksasen odotettu näytelmä saa kantaesityksensä keväällä |
Stand-up piristää harmaata arkea - Katso keikkatarjontaa |
Ryhmäteatterin keväässä tragikoominen kuvaus selviytymisestä |
Second handin suosio jatkuu. Rediin avattiin myymälä lastenvaatteille |
Uuden pikaratikan varrelta löytyy paljon nähtävää |
Värikäs kuplatee on suosittu ja eksoottinen juomaherkku |
Korkeasaaressa luvassa ilmaispäiviä jälleen syksyllä |
Käärijä paketoi menestyksekkään vuoden Kansalaistorin ilmaiskeikalla |
Tulevaisuuden taide hyödyntää tekoälyä luovasti ja leikitellen |
Ikoninen sisustusliike Day sulki ovensa Bulevardilla |
Vesipuistoissa polskitaan ja nautitaan - lämpimissä vesissä |
Tämä puisto täyttyy yleisöstä kukinnan aikaan, mutta on upea vuoden ympäri |
Kiasman ilmaisperjantaina kannattaa piipahtaa katsomassa nykytaiteen uusimmat tuulet |
Mistä löytyy seudun maukkaimmat burgerit? Nämä kannattaa testata |
Freestyle-futiksen taitaja Minna näyttää miten pallo kesytetään |
Tämä olutravintola vähentää hävikkiä tuoppi kerrallaan |