BANNER1_ALT

BANNER1_ALT

Meidän Joulumme / Oma Joul

Hinta: 28.00 €
Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:

MEIDÄN JOULUMME / OMA JÕUL

Kaksikielinen standup-konsertti MEIDÄN JOULUMME
Virolaisia ja suomalaisia yhdistävää komiikkaa ja musiikkia molemmilla kielillä! Vain Helsingissä!

Hyvä musiikki ja hauska huumori ovat parasta viihdettä. Nyt voit nauttia niistä molemmista MEIDÄN JOULUMME standup-konsertissa, jossa kaiken lisäksi esiintyy upea trio solistinaan virolainen yhden miehen teatteriesitysten grand old man Jan Uuspõld.

Triossa ovat mukana Jan Uuspõld, Mairo Marjamaa ja Rene Puura, joten kyse ei ole tavanomaisesta laulajan, saksofonistin ja kosketinsoittajan muodostamasta yhtyeestä vaan upeasta kolmikosta, joka pelastaa sinut pimeän talven syövereistä parhaalla mahdollisella musiikin höystämällä huumorilla. Aivan uudenlainen standup-komiikkaa hyödyntävä konsertti tarjoaa yllättävää ja hauskaa kokeilevaa musiikkia ja tietysti myös vanhoja hittejä Janin tunnetusti loistavalla huumorilla maustettuna. Lisäksi jokaisessa konsertissa kuullaan yleisön toivekappale.

Mairo Marjamaa on tunnettu virolainen musiikin moniosaaja, joka ei esittelyjä kaipaa jazzin ja popin maailmassa. Mairon omaa tuotantoa voi kuulla Mairo Marjamaa kvartetin esittämänä. Rene Puuran nopeat sormet ja lavakarisma ovat tuttuja Karl-Erik Taukarin, Liis Lemsalun ja useiden muiden virolaisten artistien esiintymisistä.
Jan Uuspõld ei luonnollisestikaan kaipaa lisäesittelyä. Hauska ja vauhdikas standup-konsertti MEIDÄN JOULUMME perustuu ensisijaisesti Viron rakastetuimman koomikon omaan tuotantoon. Musiikki on ollut Janille tärkeää jo kouluvuosista alkaen, ja nykyään hän on mukana kymmenissä musiikkiprojekteissa. Jan ei omasta mielestään ole laulaja, mutta hänen mukaansa me kaikki voimme löytää oman äänemme. Jan onkin epäilemättä löytänyt oman äänensä, ja nyt sinulla on mahdollisuus vakuuttua siitä myös itse!

Konsertti kestää noin 2 h. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Kuule toivekappaleesi MEIDÄN JOULUMME standup-konsertissa!
Musiikkitoiveet ja konsertin päivämäärän voit lähettää etukäteen osoitteeseen info@prempro.ee.
Trio valitsee ehdotusten joukosta sopivimman kappaleen ja omistaa sen yhdelle konserttivieraalle. Juuri sinä voit siis kuulla suosikkikappaleesi live-esityksenä!

Tuotanto Prem Productions

******
Kakskeelne Stand-up kontsert OMA JÕUL
Ainult Helsingis eriline eestlasi ja soomlasi ühendav nali ning muusika mõlemas keeles!

Hea muusika ja hea nali on kaks kõige toredamat asja, mida üks õhtu pakkuda saab. Nüüd on need mõlemad koos stand-up kontserdis OMA JÕUL ja pealegi veel suurepärase muusikalise trio esituses, mille solistina särab Eesi monoteatri grand old man Jan Uuspõld.

Trio koosseisus Jan Uuspõld, Mairo Marjamaa ja Rene Puura ei ole tavapärane ansambel lauljast, saksofonistist ja klahvpillimängijast, vaid fantastiline kolmik, kes päästab teid talvepimedusest parima muusikalise huumoriga. Täiesti uutmoodi Stand-up kontsert pakub üllatavaid ja vaimukaid eksperimente pillide ja teada-tuntud lugudega, muidugi Jani nalju oma tuntud headuses ja lisaks esitab trio igal stand-up kontserdil ühe publiku sooviloo.

Mairo Marjamaa on tunnustatud multiinstrumentalist, kes jazzi- ja popmuusikamaailmas tutvustamist ei vaja ja kelle autoriloomingut saab kuulda Mairo Marjamaa Kvarteti esituses. Rene Puura nobedad näpud ja lavaline sarm on kaunistanud Karl-Erik Taukari, Liis Lemsalu ja paljude teiste tippartistide esitusi.
Loomulikult ei vaja tutvustamist ka Jan Uuspõld. Lõbus ja hoogne stand-up kontsert OMA JÕUL ongi sündinud ennekõike põhjusel, et Eesti armastatuim monokoomik seab üha enam oma mõtteid lavale ise. Muusika on Jani elus olulisel kohal olnud juba kooliajast peale ja tänaseks on ta olnud osaline kümnetes muusikaprojektides. Kuigi Jan ise ennast lauljaks ei pea leiab ta, et igaühel on võimalus enda hääl üles leida. Tema on selle kindlasti leidnud, tulge ja veenduge ise!

Kontsert kestab ca 2 h. Ilma vaheajata.

Kuula oma soovilugu stand-up kontserdil OMA JÕUL!
Soovilood koos kontserdi kuupäevaga palume saata eelnevalt e-mailile: info@prempro.ee
Trio teeb valiku saabunud lugude vahel ja esitab igal stand-up kontserdil ühe pühendusega loo ühele kontserdikülalisele. Nii võid just Sina kuulda oma lemmiklugu otse laval!
BANNER1_ALT

Kasarmikatu 46-48
00130 Helsinki
Web:
http://kulttuuri.hel.fi/savoy
Puhelin:
(09) 310 12000

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.