BANNER1_ALT

Harry Potter Ja Salaisuuksien Kammio

Hinta: 0.00 €
Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:

HARRY POTTER JA SALAISUUKSIEN KAMMIO™ -ELOKUVAKONSERTTI
ESPOON METRO AREENALLE LOKAKUUSSA

Harry Potter ja Salaisuuksien kammio
La 14.10.2017
klo 19:30 (ovet klo 18:30)
Metro Areena, Espoo

Liput: Alkaen 39€/ 49€/ 59€/ 69€/ 79€ + mahdolliset toimituskulut

Ikäraja K-12 (täysi-ikäisen seurassa K-9)

HARRY POTTER JA SALAISUUKSIEN KAMMIO™ -ELOKUVAKONSERTTI
ESPOON METRO AREENALLE LOKAKUUSSA


Harry Potter –elokuvakonserttien saga saa jatkoa Suomessa, kun yleisö pääsee kokemaan seuraavan luvun rakastetusta elokuvasarjasta ja sen musiikin kokonaisuudessaan sinfoniaorkesterin esittämänä. Lipunmyynti alkaa perjantaina 7. huhtikuuta klo 9. Liput alkaen 39 €.

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio -elokuva esitetään Vantaan sinfoniaorkesterin säestyksellä Espoon Metro Areenalla lauantaina 14.10.2017, toisena osana Harry Potter -elokuvakonserttisarjaa. Yleisö saa mahdollisuuden elää uudelleen elokuvan taian teräväpiirtona 15-metriseltä valkokankaalta ja kuulla samalla John Williamsin unohtumattoman musiikin sinfoniaorkesterin esittämänä.

Harry Potter –elokuvakonsertti on uusi maaginen kokemus J. K. Rowlingin ihmeellisessä maailmassa. CineConcertin ja Warner Brosin yhteistyössä luoma elokuvakonserttien sarja käynnistettiin kesäkuussa 2016 Harry Potter ja Viisasten Kivi –elokuvalla, jonka maailmanlaajuinen kiertue tulee käsittämään satoja loppuunmyytyjä esityksiä yli 35 maassa vuoteen 2018 mennessä. Suomessa kyseinen elokuvakonsertti nähtiin maaliskuussa, keräten Hartwall Areenalle lähes 11 000 innokasta Harry Potter –fania.

Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio –elokuva jatkaa Harry Potterin tarinaa taikuuden ihmeellisessä maailmassa. John Williamsin säveltämä uskomaton musiikki elokuvaan saavutti Grammy ehdokkuuden ja muodostaa upean kokonaisuuden yhdessä elokuvan kanssa Harry Potterin taianomaisille seikkailuille.

Harry Potter –elokuvakonserttisarjan ovat yhteistyössä luoneet CineConcerts ja Warner Bros. Consumer Products. Justin Freer, elokuvakonserttien tuottaja ja orkesterinjohtaja, kertoo näin: “Harry Potter -elokuvasarja on yksi niistä kerran elämässä koettavista kulttuuri-ilmiöistä, joka jatkaa miljoonien fanien ilahduttamista ympäri maailman. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensimmäistä kertaa mahdollisuuden kokea rakastettu elokuva isolta valkokankaalta sen palkitun musiikin kera, aidon sinfoniaorkesterin esittämänä. Se tulee olemaan unohtumaton elämys.”

Brady Beaubien CineConcertsilta ja Harry Potter -elokuvakonserttisarjan konserttituottaja, lisää: ”Harry Potter on synonyymi jännitykselle ympäri maailman ja toivomme, että esittämällä tämän uskomattoman musiikin elokuvan kanssa, yleisö nauttii tähän maailmaan palaamisesta ja kaikista sen hienoista hahmoista ja seikkailuista.”

###

CineConcerts on yksi johtavista visuaalisen median kanssa esitettävien livemusiikkikokemusten tuottaja. Tuottaja/orkesterinjohtaja Justin Freerin ja tuottaja/käsikirjoittaja Brady Beaubienin perustama CineConcerts on antanut miljoonille ihmisille konserttielämyksiä, jotka määrittelevät uudelleen elävän musiikin kokemisen. Viimeaikaisia sekä tämänhetkisiä livekonserttikokemuksia ovat muun muassa Gladiaattori, Kummisetä, Ihmeellinen on elämä, DreamWorks Animation In Concert, Star Trek: The Ultimate Voyage 50th Anniversary Concert Tour ja Aamiainen Tiffanyllä.

Justin Freer on noussut nopeasti yhdeksi kysytyimmistä elokuvamusiikin orkesterinjohtajista, jolla on pitkä lista sinfonisista projektion kanssa tapahtuvista projekteista. Hän on esiintynyt maailman johtavien orkestereiden kanssa, joista esimerkkeinä Chicago Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra, New York Philharmonic, Philadelphia Orchestra, Philharmonia Orchestra, San Francisco Symphony ja Sydney Symphony Orchestra.
CineConcerts toimii elävän viihteen eturintamassa tarjoten sinfoniaorkesterin säestyksellä tapahtuvien täyspitkien elokuvanäytösten lisäksi mm. musiikki-interaktiivisia urheilutapahtumakokemuksia ja 3D-ympäristössä tapahtuvia lomaohjelmia.

Warner Bros. Consumer Products, a Warner Bros. Entertainment Company, on yksi johtavista kaupallisista lisensointi- ja jälleenmyyntiorganisaatioista maailmassa.

Lisätietoja:
Loud’n Live Promotions Oy

Tapahtumanumero R-kioskilla on: 116094. Myynnissä olevat tilaisuudet löytyvät R-Kioskilta myös tapahtuman nimellä.
Permannolla istumapaikat

Ei ostorajoitusta!

Ikäraja K-12 (täysi-ikäisen seurassa K-9)


Urheilupuistontie 3
02200 ESPOO
Web:
http://metroareena.fi/fi
Puhelin:
(09) 8565 0200

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.