Viinille - afterwork -tapahtuma

Hinta: vapaa pääsy
Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:
VIINILLE -tapahtuma Hietalahden kauppahallissa perjantaina 13.10.2017 klo 16.30-21.30

Wine & Food

Syksyinen afterwork tapahtuma Hietalahden kauppahallin nostalgisessa miljöössä tuo yhteen viinin ja hyvän ruoan ystävät. Tapahtumassa pääset maistelemaan useiden eri viinituottajien ja -talojen viinejä sekä yhdistelemään niitä kauppahallin ruokapisteiden maisteluannoksiin. Paikalla on viinejä mm. Italiasta, Espanjasta, Ranskasta sekä Chilestä. Tapahtumassa voit kierrellä eri pisteillä maistelemassa maailman makuja.
Kerää kaveriporukka tai työporukka kasaan ja osallistu syksyn maukkaimpaan afterworkiin.

Viinitaloista mukana mm.

Bonterra
Bonterra valittiin vuoden 2016 Amerikkailaiseksi viinitaloksi arvostetussa Wine Enthusiast -lehdessä. Viinitalo oli ensimmäisiä Amerikkalaisia luomuviinin viljelijöitä.

Charles Heidsieck
Charles Heidsieckin samppanjatalolla on pitkät perinteet - perustamisvuosi oli 1851. Charles Heidsieckin samppanjatalo sijaitsee Reimsissä ja talon samppanjat ovat voittaneet lukuisan määrän mitaleja maailman eri viinikilpailuissa.

Concha y Toro
Chilen suurin viinitalo Concha y Toro valittiin yhdeksi maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi World’s Admired Wine Brands 2017 -kilpailussa.

Coppo
Coppon perhe on erityisen tunnettu Barbera- tuottaja Canellista Piemontesta.

de Ladoucette
de Ladoucette on Loiren yläjuoksulla sijaitsevan Pouilly-Fumén alueen johtava tuottaja, jonka kaikki alueen viinit valmistetaan kauniin sukulinnan Château du Nozet'n kellareissa.

Domaines Schlumberger
Schlumbergerin perheen viinitila sijaitsee Ranskan Alsacessa ja on perustettu 1810. Orgaaninen ja biodynaaminen viljely on osa Domaines Schlumbergerin ideologiaa.

El Coto
El Coton viinitila on perustettu 1970 ja vaikka se on viinitilaksi varsin nuori, on se jo nyt yksi johtavista D.O.Ca -tuottajista.

Emiliana
Emiliana on Chilen johtava luomu ja biodymaamisten viinien tuottaja. Kaikki Emiliana viinit ovat luonnonmukaisesti tuotettuja.

Gancia
Gancia on yksi Italian vanhimmista kuohuviininvalmistajista, talon perusti Carlo Gancia 1850-luvulla.

Lenz Moser
Lenz Moserin nimi liitetään erottamattomasti Itävallan upeimpien viinien tuotantoon. Lenz Moser uhraa paljon aikaa ja rahaa tutkimukseen, kehitykseen ja teknologiaan.

Livon
Perheomisteisen Livonin tilat sijaitsevat Friulissa, Toscanassa ja Umbriassa. Friulista tulevat upeat valkoviinit - alueella on viljelty viiniä jo Rooman valtakunnan aikoina.

Stellenbosch Vineyards
Alueen erinomainen maaperä ja terroirien diversiteetti tekevät siitä halutun viininviljelyalueen ja monet Etelä-Afrikan tunnetuimmista viininvalmistajista ovatkin alueella edustettuina.

Symington Family Estates
W. & J. Graham & Co. on kahden skottilaisen veljeksen William ja John Grahamin vuonna 1820 perustama portviinitalo. Graham’s on ansainnut maineensa erityisesti huippuluokan vuosikertaportviinien tuottajana.

Tommasi
Tommasin viinitila on perustettu vuonna 1902. Se sijaitsee Italiassa Veneton alueella, Valpolicella Classico-alueen sydämessä. Tommasia johtaa jo 4. sukupolvi.

Vietti
Piemonten helmi joka tuottaa upeita yhden tarhan Baroloita mutta myös aromaattisia Barberoita unohtamatta heidän upeaa Roero Arneis- viiniään.

Viña Maipo
Suomalaisten suosima Viña Maipon viinitalo on saanut nimensä Maipon kylän mukaan, jonka asukkaat elävät viinistä. Viinitalo on niittänyt kansainvälistä mainetta tasaisen laadun ja modernin maun omaavien edullisten viinien sekä myös kriitikkojen ylistämien laatuviinien myötä.

Zenato
Yksi Veneton tunnetuimmista Valpolicella ja Amarone-tuottajista. Vieraanamme on Alberto Zenato, joka vastaa talon tuotannosta yhdessä siskonsa Nadian kanssa.

https://www.facebook.com/events/256603624852840

Lönnrotinkatu 34
00180 Helsinki

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän, lataa uusi tehtävä tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.