Valokarkelot 2017 Light Flow Jam

Hinta: Vapaa pääsy
Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:

Valokarkelot ovat täällä taas! 

Jo kolmatta kertaa järjestettävät Valokarkelot tuovat jälleen iloa, valoa, lämpöä ja väriä pimenevään syksyyn! Ohjelmassa on monipuolista musiikkia, tanssia, lämmikettä, pientä purtavaa, tunnelmavalaistu Alppipuisto sekä tietysti toinen toistaan näyttävämpiä valoa ja sirkustelua luovasti yhdistäviä esityksiä!

Tule mukaan kokemaan säkenöivä ilta kanssamme!

(English Scroll down!)

INFO 

Valokarkeloissa on tarjolla runsaasti upeaa katseltavaa, kuvattavaa, tanssittavaa ja tunnelmoitavaa sekä mahdollisuuksia päästä kokeilemaan erilaisia sirkusvälineitä omistajiensa opastuksella.

Tapahtuma tarjoaa kaikille jongleerausta ja muuta soveltuvaa sirkustaidetta harrastaville mukavat puitteet tavata toisiaan niin vapaan jamittelun merkeissä kuin esiintymislavan puolellakin. Pakkaa siis mukaan omat sirkus- ja flow-välineesi ja tule olemaan osa väriloistoa! Erityisesti led-valoin varustellut välineet ovat keskeisessä osassa tapahtumaa, mutta myös muut välineet ovat tervetulleita.

Alkuillasta järjestetään myös vannetanssityöpaja, jossa Vannetanssiyhdistyksen aktiivit opettavat lajin alkeita kaikenikäisille. Työpajaan osallistuvien on mahdollista lainata aloittelijoille sopivia vanteita.

Tapahtuma on ilmainen ja lapsiystävällinen.

Tervetuloa!

Vastaathan omasta puolestasi rauhallisesta ja hyvästä tunnelmasta sekä puhtaasta Alppipuistosta.

MUSIIKKI 

Karkeloiden musikaalinen anti on suunniteltu erityisesti vannetanssille ja muille flow-lajeille suotuisaksi, mutta ei varmasti jätä tanssijoitakaan kylmäksi!

Illan kattauksen avaa lanteita voimakaasti keikuttava ja suupieliä hymyyn nostattava electro swing, josta matka jatkuu letkeän housen ja energisten break beatsien kautta aina hypnoottisen keinuttaviin trancen variantteihin asti.

LINE-UP:
17.00-18.30 - E'sUp vs. Tuba Solo
18.30-19.30 - Masa
19.30-21.00 - Genki
21.00-22.00 - Hypnotone

? E'SUP - https://soundcloud.com/djesup
? TUBA SOLO - https://soundcloud.com/tubasolo
? GENKI - https://www.mixcloud.com/djgenki/

?????~? OHJELMA ?~?????

Varmistuneita esiintyjiä ovat mm. Vannetanssiyhdistyksen oma LED-ryhmä Valosirkus Spektri, jonka upea valovanneshow on hurmannut katsojia muun muassa Kosmos-festivaaleilla ja Korkeasaaren Kissojen yössä, vannetaituri Tea Ingria, LED-poi-taiteilija Meri Rantanen sekä kaunottaret Fanny ja Kirsi itämaisella tanssillaan.

Esitysten aikataulutiedot julkaistaan myöhemmin.

Virallisten esitysten lisäksi puistoon on odotettavissa runsaasti vapaaseen jamitteluun keskittyviä itsenäisiä flow-taiteilijoita.

Kaikenlaiset tapahtumaan soveltuvat esitykset ovat erittäin toivottuja osaksi virallista ohjelmaa, eli ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulta tai harrasteryhmältäsi löytyy jotakin sopivaa!

HUOM! Tulivälineiden käyttö on mahdollista vain omalla vastuulla ja ainoastaan tulityökortin omistaville ja vastuuntuntoisille, omasta ja yleisön turvallisuudesta vankasti huolehtiville henkilöille. Tuliesityksille on varattu alue amfiteatterin keskellä.

LISÄTIETOJA 

Tapahtuman järjestää Vannetanssiyhdistys - http://vannetanssiyhdistys.fi/

Tapahtuman teknisestä toteutuksesta vastaa Hypnotist Groupin ääni- ja valotaiteilija Aki Hirvilammi - https://www.facebook.com/hypgrp/

Tapahtumakuva Valokarkeloista 2016, kuvaaja Juri Jablokov.

IN ENGLISH

Valokarkelot is an annual event focused around bringing light, warmth and color into the autumn. The program consists of various styles of music, dancing, warm beverages, small snacks, colorfully illuminated Alppipuisto, and of course, multiple performances and jam sessions by hoopers, jugglers and other circus enthusiasts!

You are most warmly welcomed to join us in a sparkling night to remember!

There are plenty of things to see, hear, experience and photograph. Audience also has a chance to try out some circus toys and be instructed by the owners of the equipment. There is also a beginner-friendly hooping workshop starting at 17:00, arranged by the event organizer, Vannetanssiyhdistys (The Finnish Hooping Association - http://vannetanssiyhdistys.fi). There are some hoops you can borrow.

Are you a juggler/flow-artist? Come join the jam or bring your own performance to the event! The emphasis is on the LED-light equipment, but other varieties are also welcome. Please notice that fire spinning is on your own responsibility only and reserved for people with appropriate permissions (tulityökortti) and who take the safety of themselves and others seriously. If you or your group has a show that could be suitable for this event, contact us!

Please take care of the cleanliness of Alppipuisto and ensure that you contribute to the tranquil atmosphere of the event. ?

Free admission, kid friendly. See you soon!

https://www.facebook.com/events/1130695057074292


Viipurinkatu 31
00520 Helsinki

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.