BANNER1_ALT

Pii Poon Lego-rakennustapahtuma

Hinta: 8 € / 12 € / 30 €
Ajankohdat:
Lisätietoa tapahtumasta:

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma 2017 on kaksipäiväinen LEGO-aiheinen perhetapahtuma. Tapahtuman vetonaula on 100-vuotiaan Suomen kunniaksi rakennettava yli 100 m² kokoinen LEGO-Suomi jonka rakentamiseen on varattu 1 500 rakennusalustaa ja yli miljoona LEGO-palikkaa. Kaikki kävijät voivat osallistua LEGO-Suomen rakentamiseen lauantaina 23.9. tapahtuman aukioloaikana. Alustoja on varattu 1 500 ensimmäiselle rakentajalle.

Pii Poo Oy järjestää LEGO-rakennustapahtuman jo yhdeksättä kertaa ja tänäkin vuonna nähtävillä on mm. Suomen taitavimpien LEGO-harrastajien luomuksia, entistäkin suuremmat rakentelupisteet, valtava valikoima LEGO-tuotteita, DUPLO-leikkipiste perheen pienimmille, sekä LEGO-irtopalikkamyyntipiste.

MISSÄ?

Vantaan Energia Areena
Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa

MILLOIN?

23.-24.9.2017
Lauantai 23.9. klo. 10-18
Sunnuntai 24.9. klo. 10-16

MITÄ MAKSAA?

8 € - Pääsylippu (opiskelijat, eläkeläiset ja alle 15-vuotiaat)
12 € - Pääsylippu yli 15-vuotiaat
30 € - Pääsylippu perhe (max. 2 aik. + lapset)
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Lippuja saatavilla Pii Poo Helsingin myymälästä, sekä osoitteestawww.piipoo.com/pages/rakennustapahtuma

MITÄ?

100-vuotias LEGO-Suomi

Tänä vuonna 100-vuotiaan Suomen kunniaksi tapahtumassa rakennetaan LEGO-kaupungin sijasta massiivinen, yli 100 m² kokoinen LEGO-Suomi. Kävijät voivat osallitua LEGO-Suomen rakentamiseen lauantaina 23.9. sisäänpääsymaksun hinnalla tapahtumapäivän aukioloaikana. Käytössä on 1 500 LEGO-rakennusalustaa ja yli miljoona LEGO-palikkaa. 

LEGO-rakentelualueet

LEGO-rakentelupisteet ovat avoinna koko tapahtuman ajan ja kävijät voivat vapaasti rakennella omia rakennelmiaan ilman rajoituksia. LEGO-rakentelualueella on käytössä valtava määrä LEGO-palikoita, joita riittää suurempiinkin projekteihin. Perheen pienimmille on varattu oma DUPLO-leikkialue, jossa taaperot viihtyvät varmasti vaikka pidemmänkin tovin.

LEGO-näyttelyt

Suomen taitavimmat LEGO-rakentajat kerääntyvät jälleen saman katon alle esittelemään Suomen mahtavimpia LEGO-teoksia. Luvassa on laaja kirjo LEGO-harrastajien omia taidokkaita teoksia, LEGO-erikoisuuksia, sekä LEGO-keräilijöiden kokoelmia aina 70-luvulta saakka.

Muuta nähtävää

Tänä vuonna kävijät voivat nähdä eläviä LEGO-ukkoja kulkemassa tapahtuma-alueella. Älä ujostele vaan käy pyytämässä LEGO-ukkoja vaikka kuvaan.

Suuret LEGO-mallit ovat vaikuttavia ja niiden yksityikohdat on tehty erittäin taidokkaasti. Tapahtumassa esillä mm. Jango Fett, Chewbacca, R2-D2 ja Batman, jotka ovat tehty 100 % LEGO-palikoista.

LEGO-tuotemyynti

Pii Poon LEGO-myymälästä löydät valtavan valikoiman LEGO-tuotteita. Yli 400 erilaisen LEGO-paketin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä on myös rajoitettu erä Exclusives-tuotteita nopeimmille, joten myymälästä saattaa jäädä käteen hieman harvinaisempiakin tuotteita.

LEGO-irtopalikkamyynti

LEGO-irtopalikkamyynti on Pii Poon tapahtumien yksi vetonauloista ja kolmena viime vuotena ne on myyty loppuun aina viimeistä palikkaa myöten. Tänä vuonna LEGO-irtopalikkapisteemme ovat suuremmat ja valikoimaa riittää. Tule siis etsimään puuttuvat palikat tai laajenna varastoasi Pii Poon kaikkien aikojen suurimmalla LEGO-irtopalikkamyyntipisteellä. Myyntipisteemme ovat auki molempina päivinä koko tapahtuman ajan.

Lipunmyynti

Tapahtumaan myydään lippuja ennakkoon, sekä ovelta tapahtumapäivinä. Ennakkoliput vaihdetaan sisäänkäynnillä rannekkeisiin, jotka oikeuttavat sisäänpääsyyn tapahtuman molempina päivinä. Ennakkolipun ostaneille on oma sisäänkäynti, joten ennakkolipun ostaneet välttävät mahdolliset jonot. Ennakkolippuja myydään Pii Poo Helsingin myymälässä ja tällä sivulla. Maksutapoina ovella käyvätyleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä käteinen.

Muuta

Energia Areenan ravintola ja kahvio palvelevat molempina päivinä. Lounasaikaan tarjolla on lämmintä ruokaa, sekä koko tapahtuman ajan mm. kahvia ja naposteltavaa. Päivitämme tapahtumasivua ohjelman päivittyessä ja suosittelemme liittymistä sähköpostilistallemme varmistaaksesi ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta.

Palikkatakomo Ry

Tapahtuman viime vuosien yksi kohokohdista on ollut Palikkatakomo Ry:n näyttelyt yksittäisistä rakennelmista aina massiivisiin yhteisteokiin. Tänäkin vuonna Palikkatakomo Ry osallistuu LEGO-rakennustapahtumaan mieleenpainuvilla teoksillaan ja luvassa on varmasti mahtavia rakennelmia laidasta laitaan.

Palikkatakomo Ry on Suomen LEGO-harrastajien rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on koota kasaan suomalaisten LEGO-harrastajien sankka joukko ja tukea harrastusta maassamme. Lisätietoa Palikkatakomo ry:n toiminnasta voit lukea klikkaamalla kuvaa.

Näytteilleasettajaksi?

Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuhansien LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään ja pääset viettämään vuoden hauskinta viikonloppua muiden LEGO-harrastajien kanssa. Näytteilleasettajille on tapahtumaan ilmainen pääsy molempina päivinä. Näytteilleasettajille ei ole ikärajaa tai muita rajoitteita ja viime vuonna LEGO-rakennustapahtumassa oli yhteensä yli 60 näytteilleasettajaa kaikista ikäluokista.

Mikäli kiinnostuit niin voit kysyä lisätietoja puhelimitse, sähköpostitse, internetsivujemme Live Chatin kautta tai liikkeistämme. Tule mukaan tekemään Suomen suurinta LEGO-tapahtumaa kanssamme!


Rajatorpantie 23
01601 Vantaa
Web:
http://www.energia-areena.fi/
Puhelin:
010 633 0303 ( + Ravintolat: 09 - 733 5455)

HSL Reittiopas opastaa perille julkisilla. Syötä oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmistus

captcha
Jos koodi on liian vaikea, lataa uusi tästä
* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.