Stadissa.fi mediatiedot ja hinnat

Kaupungin suosituin tapahtuma- ja kaupunkisivusto on tehokas tavoittamaan vapaa-aikaansa suunnittelevan, kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön. Stadissa.fi kohdistaa sanomasi tehokkaasti pääkaupunkiseudulle relevantissa positiivisessa ympäristössä.

Mediahinnat

Mainosmuoto Pikselikoko CPM €
Paraati 980×400 px 18 €
Tuplaboksi 300×500 px 9 €
Panorama 980×120 px 8 €
Boksi 300×250 px 6 €
Pidennetty suurtaulu 160×600 px 6 €
Suurtaulu 160×350 px 4 €
Paraati + tapetti 980×400 px + taustakuva 23 €


Käytännössä kampanjat varataan useimmin viikkopohjaisesti. Voit aina valita itsellesi edullisemman ja kokonaistehokkaimman ratkaisun. Autamme sinua suunnittelemaan tarkoituksiisi parhaiten toimivan kampanjan.

Ota tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, kampanjasi tai muu yleisölle avoin ajankohta on Stadissa.fi -sivuilla. Tapahtumien lisääminen on maksutonta ja helppoa. Voit klikata sivun ylälaidasta "lisää tapahtuma" ja täyttää lomakkeeseen ensin tapahtumapaikan, sitten tapahtuman tiedot. Moderointi julkaisee tapahtuman/t n. vuorokauden sisällä ilmoittamisesta.

Kun haluat tavoittaa isomman yleisön se onnistuu ketterästi toiveidesi mukaan


Kun sinulla on viesti, jonka pitää tavoittaa iso yleisö, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Tekstisisältöön painottuvilla sivuilla visuaaliset tehokeinot nousevat nousevat tehokkaasti oikein käytettynä. Pyydä meiltä arvio, mitä kamppis maksaisi, keitä se tavoittaisi ja miten toimisi. Myös mainosten tekninen toteutus sekä useamman mainoskuvan ratkaisut onnistuvat.