Stadissa.fi mediatiedot ja hinnat

Kaupungin suosituin tapahtuma- ja kaupunkisivusto on tehokas tavoittamaan vapaa-aikaansa suunnittelevan, kaupunkiin viihtymään saapuvan yleisön kaikilla päätelaitteilla. Stadissa.fi kohdistaa sanomasi tehokkaasti pääkaupunkiseudulle relevantisti positiivisessa vapaa-ajan ympäristössä.


Käytännössä kampanjat varataan useimmin viikkopohjaisesti. Voit aina valita itsellesi edullisemman ja kokonaistehokkaimman ratkaisun ja räätälöidä sen haluamaksesi. Autamme sinua suunnittelemaan tarkoituksiisi parhaiten toimivan kampanjan.


Koko sivuston kattava kuvallinen mainos


Kun sinulla on viesti, jonka pitää tavoittaa suuri yleisö, onnistuu se helpoiten kuvallisella ilmoituksella. Tekstisisältöön painottuvilla sivuilla visuaaliset tehokeinot nousevat nousevat tehokkaasti oikein käytettynä. Pyydä meiltä pika-arvio (045 2585573), mitä kamppis maksaisi, keitä se tavoittaisi ja miten toimisi. Myös mainosten tekninen toteutus sekä useamman mainoskuvan ratkaisut onnistuvat.

Ota tehot irti Stadissa.fi -sivustosta


Varmista, että tapahtumasi, kampanjasi tai kaupunkilaisille avoin tapahtuma löytyy Stadissa.fi -sivuilta. Tapahtumien lisääminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa.

Tapahtumien lisääminen


Lisääminen onnistuu avaamalla sivun ylälaidasta "lisää tapahtuma" -lomake ja täyttämällä lomakkeeseen ensin tapahtumapaikan, sitten tapahtuman tiedot. Helppo vinkki on mennä ensin hakua käyttämällä tapahtumapaikan sivulle, sitten klikata "lisää tapahtuma". Moderointi julkaisee tapahtuman/t viimeistään n. vuorokauden sisällä ilmoittamisesta. Tapahtumien muokkaus onnistuu helposti laittamalla päivitetyt/muuttuneet tiedot sähköpostilla meille (info @ stadissa.fi).